3
2

Skyddsskydd för motorola xoom

Det bästa skyddet för skärmen av den smarphones måste hindra any typ av rubbning till vår skärm, men vi måste notera att i sin tur måste se ut som om den inte finns där. Det kan verka enkelt,Repad ndast av den diamanten det är väldigt komplicerat att finns,och endast en stor en skärmsläckare med kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är som mycket sök all Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande lista du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den motorola xoom

De bästa skärmsläckarna för motorola xoom

Vad är härdat glas?

Det är mycket lätt att som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och transparent material och är därför perfekt för att ge extra skydd åt smartphones skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas fragmenterar, bryter det fragmenterar i små och hårda i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att placera ett glasskydd härdat, undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

En fråga mycket ofta är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De skyddsmedel med kvalitet, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller rester i form av fläckar. Vi lämnar dig med en video för att du lär dig hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det huvud som vi kan förbise är att protektor kompatibel med vår mobiltelefon, logiskt sett att varje smartphone har skärm mått.Det finns också andra element som knapparna som förändrar tummor av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med ett mynt av koppar
4H Fluorit Med en spets av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning såstundom med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten