1
1

Skyddsskydd för motorola moto g 4g

Ett skärmskydd godt av en smarphones måste att kunna undvika all typ av strejk och rubbning till vår skärm, men vi måste notera att också måste se ut som om den är installerad. Detta, som ser väldigt enkel ,Repad ndast av den diamanten det är väldigt komplicerat att det är,och endast en god en skärmsläckare med kvalitet kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är kärleksfulla mycket sök Bästa rabatter i skärmsläckare I följande klassificering du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den motorola moto g 4g

De bästa skärmsläckarna för motorola moto g 4g

Vad är härdat glas?

Det är mycket lätt att som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och genomskinligt material och är därför ideal för att ge extra skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas bryter, fragmenterar det delar i små och bitar i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd härdat, undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest svåra delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Ett problem mycket ofta är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De skyddsmedel med kvalitet, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller rester som översätts till fläckar. i följande video för att se med egna ögon hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas vi bör köpa?

Det huvud som vi kan aldrig förbise är att protektor kompatibel med vår smartphone, och det beror på att att varje smartphone olika skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med en kniv av koppar
4H Fluorit Med ett mynt av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten