1

Skyddsskydd för motorola moto e5 plus

Ett skärmskydd av den smarphones måste att kunna undvika any typ av rubbning till vår skärm, men vi måste notera att också måste se ut som om den inte finns där. Detta, som ser väldigt lätt ,Repad ndast av den diamanten det är väldigt svårt att det är,och endast en stor en skärmsläckare av kvalitet kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon vi är kärleksfulla mycket sok all Bästa rabatter på nätet i skärmsläckare Nästa du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den motorola moto e5 plus

De bästa skärmsläckarna för motorola moto e5 plus

Vad är härdat glas?

Du kanske som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och transparent material och är därför ideal för att ge extra skydd åt smartphones skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas fragmenterar, fragmenterar det fragmenterar i små och hårda i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att placera ett glasskydd härdat, undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest svåra delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

En fråga det mest ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De goda, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller rester som blir fläckar. i den här videon för att se hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det undvikliga som vi kan aldrig förbise är att protektor kompatibel med den smartphone, är det uppenbart att varje mobil har skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, enkelt.
2H Gips Con nuestra uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten