1
2

Skyddsskydd för meizu mx5

Ett skärmskydd godt av den smarphones måste att kunna undvika all typ av rubbning till vår skärm, men i sin tur måste se ut som om vi inte har skölden på. Det kan verka lätt,Repad ndast av den diamanten det är väldigt komplicerat att det är,och endast en stor en skärmsläckare med kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon vi är som riktigt sök Bästa rabatter du har letat efter i skärmsläckare I följande klassificering vi kommer att visa dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den meizu mx5

De bästa skärmsläckarna för meizu mx5

Vad är härdat glas?

Måhända som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och transparent material och är därför ideal för att ge mer skydd åt smartphones skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas fragmenterar, delar det fragmenterar i små och bitar i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att på ett glasskydd , undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga och ömtåliga delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Ett problem mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De kvalitets, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller lim som översätts till fläckar. i den här videon för att du lär dig hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas rekommendera köpa?

Det huvud som vi kan aldrig förbise är att protektor kompatibel med vår mobiltelefon, är det uppenbart att varje smartphone har skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med en spets av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten