1
2

Skyddsskydd för lg leon

Ett skärmskydd effektivt av en smarphones måste undvika all typ av rubba och slå till vår skärm, men också måste se ut som om den är installerad. Detta, som ser mycket enkelt ,Repad ndast av andra diamanten det är mycket svårt att det är,och endast en god en skärmsläckare med kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är som riktigt sök Bästa rabatter på nätet i skärmsläckare Nästa vi kommer att visa dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den lg leon

De bästa skärmsläckarna för lg leon

Vad är härdat glas?

Du kanske som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och genomskinligt material och är därför ideal för att ge mer skydd åt smartphones skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas fragmenterar, delar det delar i små bitar bitar i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd härdat, undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Den fråga det mest ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De kvalitets, de tillåter inte alltså luftbubblor eller rester som översätts till fläckar. i den här videon för att du lär dig hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas vi bör köpa?

Det undvikliga som vi förglömma förbise är att protektor kompatibel med vår mobil, logiskt sett att varje mobil har skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med en kniv av koppar
4H Fluorit Med en spets av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning såstundom med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten