2
5

Skyddsskydd för lg gx

Ett skärmskydd effektivt av vår smarphones måste att kunna undvika all typ av rubba och slå till vår skärm, men i sin tur måste vara nästan osynlig. Detta, som ser väldigt enkelt ,Repad ndast av andra diamanten det är väldigt svårt att finns,och endast en stor en skärmsläckare med kvalitet kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är kärleksfulla mycket sok all Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande lista vi visar dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den lg gx

De bästa skärmsläckarna för lg gx

Vad är härdat glas?

Måhända som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och transparent material och är därför perfekt för att ge mer skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas fragmenterar, delar det delar i små och bitar i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd , undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Det problem det mest ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De goda, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller rester som översätts till fläckar. i den här videon för att se hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas vi bör köpa?

Det undvikliga som vi förglömma förbise är att protektor kompatibel med vår mobil, och det beror på att att varje mobiltelefon har skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten