4

Skyddsskydd för lg g7 fit

Ett skärmskydd av vår smarphones måste undvika any rubbning till vår skärm, men också måste vara osynlig. Det kan verka lätt,Repad ndast av andra diamanten det är mycket svårt att händertar,och endast en stor en skärmsläckare med kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är passionerade mycket sok Bästa erbjudanden du har letat efter i skärmsläckare I följande klassificering vi visar dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den lg g7 fit

De bästa skärmsläckarna för lg g7 fit

Vad är härdat glas?

Det är mycket lätt att som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och transparent material och är därför perfekt för att ge mer skydd åt din skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas delar, bryter det fragmenterar i små bitar hårda i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd härdat, undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga och ömtåliga delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Det problem det mest ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De kvalitets, de tillåter inte alltså luftbubblor eller lim i form av fläckar. Vi lämnar dig med en video för att se hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas rekommendera köpa?

Det undvikliga som vi kan förbise är att protektor kompatibel med vår smartphone, logiskt sett att varje mobiltelefon har skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con nuestra uña, svårare
3H Kalcit Med ett mynt av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning såstundom med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten