1
5

Skyddsskydd för lg g flex 2

Ett skärmskydd godt av en smarphones måste att kunna undvika any typ av strejk och rubbning till vår skärm, men i sin tur måste vara nästan osynlig. Det kan verka lätt,Repad ndast av andra diamanten det är mycket komplicerat att det är,och endast en stor en skärmsläckare med kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är kärleksfulla riktigt sok Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande lista vi kommer att visa dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den lg g flex 2

De bästa skärmsläckarna för lg g flex 2

Vad är härdat glas?

Du kanske som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och transparent material och är därför ideal för att ge mer skydd åt smartphones skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas delar, delar det fragmenterar i små bitar bitar i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd härdat, undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

En fråga mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De stora, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller lim som översätts till fläckar. Vi lämnar dig med en video för att se hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det huvud som vi bör förbise är att protektor kompatibel med vår mobiltelefon, logiskt sett att varje mobiltelefon olika skärm mått.Det finns också element som knapparna som förändrar tummor av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med ett mynt av koppar
4H Fluorit Med en spets av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten