2
2

Skyddsskydd för innjoo halo 4g

Det bästa skyddet för skärmen av en smarphones måste att kunna undvika all typ av rubba och slå till vår skärm, men också måste inte märkas. Det kan verka lätt,Repad ndast av andra diamanten det är väldigt svårt att händertar,och endast en stor en skärmsläckare av kvalitet kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon vi är kärleksfulla mycket sök Bästa rabatter på nätet i skärmsläckare Nästa du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den innjoo halo 4g

De bästa skärmsläckarna för innjoo halo 4g

Vad är härdat glas?

Du kanske som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och genomskinligt material och är därför ideal för att ge mer skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas delar, fragmenterar det delar i små och hårda i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd , undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Det problem det mest ofta är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De goda, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller lim som översätts till fläckar. i följande video för att se hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas rekommendera köpa?

Det undvikliga som vi kan aldrig förbise är att protektor kompatibel med den mobiltelefon, är det uppenbart att varje mobil har skärm mått.Det finns också element som knapparna som villkor tummor av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten