1
1

Skyddsskydd för innjoo fire 2 plus

Det bästa skyddet för från skärmen av den smarphones måste undvika any rubba och slå till vår skärm, men i sin tur måste se ut som om den inte finns där. Detta, som ser mycket lätt ,Repad ndast av andra diamanten det är väldigt komplicerat att finns,och endast en god en skärmsläckare med kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är passionerade mycket sok Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande klassificering vi visar dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den innjoo fire 2 plus

De bästa skärmsläckarna för innjoo fire 2 plus

Vad är härdat glas?

Det är mycket lätt att som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och transparent material och är därför ideal för att ge extra skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas bryter, fragmenterar det fragmenterar i små och bitar i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att placera ett glasskydd , undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Den fråga mycket ofta är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De stora, de tillåter inte alltså luftbubblor eller rester som blir fläckar. i följande video för att du lär dig hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas vi bör köpa?

Det viktigaste som vi kan aldrig förbise är att protektor kompatibel med vår smartphone, är det uppenbart att varje mobiltelefon har skärm mått.Det finns också andra element som knapparna som förändrar mått av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med en kniv av koppar
4H Fluorit Med en spets av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten