3

Skyddsskydd för huawei y8p

Det bästa skyddet för skärmen av den smarphones måste att kunna undvika any typ av rubba och slå till vår skärm, men vi måste notera att också måste se ut som om vi inte har skölden på. Detta, som ser väldigt enkelt ,Repad ndast av den diamanten det är mycket svårt att finns,och endast en stor en skärmsläckare av kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är som find all Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande klassificering vi visar dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den huawei y8p

De bästa skärmsläckarna för huawei y8p

Vad är härdat glas?

Du kanske som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och transparent material och är därför perfekt för att ge mer skydd åt din skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas fragmenterar, bryter det delar i små bitar bitar i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att placera ett glasskydd härdat, undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Ett problem det mest ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De stora, de tillåter inte alltså luftbubblor eller lim i form av fläckar. i den här videon för att se med egna ögon hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas vi bör köpa?

Det undvikliga som vi förglömma förbise är att protektor kompatibel med den mobiltelefon, och det beror på att att varje mobil olika skärm mått.Det finns också element som knapparna som villkor mått av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med ett mynt av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning såstundom med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten