2

Skyddsskydd för huawei y5 2018 2

Det bästa skyddet för en skärm av den smarphones måste undvika any strejk till vår skärm, men också måste inte märkas. Det kan verka lätt,Repad ndast av den diamanten det är mycket komplicerat att finns,och endast en god en skärmsläckare med kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon vi är kärleksfulla find all Bästa rabatter i skärmsläckare Nästa vi kommer att visa dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den huawei y5 2018 2

De bästa skärmsläckarna för huawei y5 2018 2

Vad är härdat glas?

Det är mycket lätt att som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och transparent material och är därför perfekt för att ge extra skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas bryter, fragmenterar det delar i små bitar bitar i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att placera ett glasskydd , undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

En fråga mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De goda, de tillåter inte alltså luftbubblor eller lim i form av fläckar. i den här videon för att du lär dig hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det undvikliga som vi kan aldrig förbise är att protektor kompatibel med den mobiltelefon, är det uppenbart att varje mobiltelefon har skärm mått.Det finns också element som knapparna som villkor formen av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning såstundom med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten