5

Skyddsskydd för huawei p smart 2021

Ett skärmskydd kan skydda oss utan problem av den smarphones måste hindra any rubba och slå till vår skärm, men också måste se ut som om vi inte har skölden på. Det kan verka enkelt,Repad ndast av andra diamanten det är mycket svårt att finns,och endast en god en skärmsläckare av kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är kärleksfulla mycket sok all Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande klassificering du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den huawei p smart 2021

De bästa skärmsläckarna för huawei p smart 2021

Vad är härdat glas?

Det är möjligt som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och transparent material och är därför ideal för att ge extra skydd åt smartphones skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas fragmenterar, delar det delar i små bitar hårda i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att placera ett glasskydd härdat, undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Ett problem mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De goda, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller lim som blir fläckar. i den här videon för att du lär dig hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas rekommendera köpa?

Det huvud som vi kan aldrig förbise är att protektor kompatibel med den smartphone, logiskt sett att varje mobil olika skärm mått.Det finns också element som knapparna som förändrar mått av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med en kniv av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten