2
10

Skyddsskydd för huawei mate xs

Ett bra skärmskydd av den smarphones måste hindra any strejk och rubbning till vår skärm, men också måste se ut som om den är installerad. Detta, som ser väldigt lätt ,Repad ndast av den diamanten det är mycket svårt att händertar,och endast en stor en skärmsläckare av kvalitet kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon vi är som mycket find all Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande klassificering du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den huawei mate xs

De bästa skärmsläckarna för huawei mate xs

Vad är härdat glas?

Det är lätt som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och genomskinligt material och är därför perfekt för att ge extra skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas delar, fragmenterar det delar i små och bitar i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att på ett glasskydd härdat, undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga och ömtåliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Den fråga mycket ofta är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De goda, de tillåter inte alltså luftbubblor eller rester i form av fläckar. Vi lämnar dig med en video för att se med egna ögon hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det undvikliga som vi förglömma förbise är att protektor kompatibel med den smartphone, och det beror på att att varje mobil har skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med en kniv av koppar
4H Fluorit Med en spets av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten