1
1

Skyddsskydd för huawei mate 30 pro 5g

Ett skärmskydd passar våra behov av den smarphones måste att kunna undvika all typ av rubba och slå till vår skärm, men också måste vara nästan osynlig. Detta, som ser väldigt enkelt ,Repad ndast av den diamanten det är mycket svårt att händertar,och endast en stor en skärmsläckare med kvalitet kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är passionerade riktigt sok all Bästa rabatter på nätet i skärmsläckare I följande lista du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den huawei mate 30 pro 5g

De bästa skärmsläckarna för huawei mate 30 pro 5g

Vad är härdat glas?

Du kanske som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och genomskinligt material och är därför ideal för att ge mer skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas fragmenterar, bryter det delar i små bitar bitar i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att på ett glasskydd , undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga och ömtåliga delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

En fråga mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De goda, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller rester som kan bli fläckar. i den här videon för att du lär dig hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas vi bör köpa?

Det huvud som vi kan förbise är att protektor kompatibel med vår mobiltelefon, är det uppenbart att varje mobiltelefon olika skärm mått.Det finns också element som knapparna som villkor tummor av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med ett mynt av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten