3

Skyddsskydd för huawei mate 10 pro

Det bästa skyddet för en skärm av vår smarphones måste undvika any typ av strejk och rubbning till vår skärm, men vi måste notera att i sin tur måste inte märkas. Det kan verka enkelt,Repad ndast av andra diamanten det är väldigt svårt att det är,och endast en god en skärmsläckare med kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är kärleksfulla mycket sök Bästa rabatter du har letat efter i skärmsläckare I följande klassificering vi visar dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den huawei mate 10 pro

De bästa skärmsläckarna för huawei mate 10 pro

Vad är härdat glas?

Det är lätt som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och transparent material och är därför perfekt för att ge extra skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas fragmenterar, delar det fragmenterar i små bitar hårda i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd härdat, undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest svåra och ömtåliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Ett problem mycket ofta är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De goda, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller lim som översätts till fläckar. i följande video för att du lär dig hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas rekommendera köpa?

Det viktigaste som vi bör förbise är att protektor kompatibel med den smartphone, logiskt sett att varje mobiltelefon olika skärm mått.Det finns också andra element som knapparna som förändrar tummor av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med en spets av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten