4

Skyddsskydd för huawei enjoy 10

Ett bra skärmskydd av vår smarphones måste att kunna undvika all typ av strejk och rubbning till vår skärm, men vi måste notera att i sin tur måste se ut som om den är installerad. Detta, som ser mycket lätt ,Repad ndast av den diamanten det är väldigt svårt att det är,och endast en god en skärmsläckare av kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är som riktigt find all Bästa erbjudanden i skärmsläckare Nästa vi visar dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den huawei enjoy 10

De bästa skärmsläckarna för huawei enjoy 10

Vad är härdat glas?

Det är lätt som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och genomskinligt material och är därför perfekt för att ge extra skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas delar, delar det fragmenterar i små bitar bitar i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att på ett glasskydd , undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest svåra delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Ett problem mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De stora, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller lim som blir fläckar. i den här videon för att du lär dig hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas vi bör köpa?

Det huvud som vi kan aldrig förbise är att protektor kompatibel med vår mobil, logiskt sett att varje mobiltelefon olika skärm mått.Det finns också andra element som knapparna som förändrar mått av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med ett mynt av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten