2

Skyddsskydd för honor magic 2

Ett bra skärmskydd av vår smarphones måste att kunna undvika any typ av rubbning till vår skärm, men också måste se ut som om den inte finns där. Detta, som ser väldigt enkelt ,Repad ndast av andra diamanten det är väldigt komplicerat att händertar,och endast en god en skärmsläckare av kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är som mycket find Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande klassificering du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den honor magic 2

De bästa skärmsläckarna för honor magic 2

Vad är härdat glas?

Det är möjligt som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och genomskinligt material och är därför perfekt för att ge mer skydd åt smartphones skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas bryter, bryter det fragmenterar i små bitar bitar i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att på ett glasskydd härdat, undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest svåra delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Det problem mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De stora, de tillåter inte alltså luftbubblor eller rester som översätts till fläckar. i den här videon för att se hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det undvikliga som vi kan förbise är att protektor kompatibel med den mobiltelefon, logiskt sett att varje smartphone olika skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con nuestra uña, svårare
3H Kalcit Med ett mynt av koppar
4H Fluorit Med en spets av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten