2
4

Skyddsskydd för honor 8x

Ett skärmskydd kan skydda oss utan problem av en smarphones måste att kunna undvika all rubbning till vår skärm, men vi måste notera att i sin tur måste vara osynlig. Detta, som ser väldigt enkel ,Repad ndast av den diamanten det är mycket komplicerat att händertar,och endast en stor en skärmsläckare med kvalitet kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är passionerade mycket sök all Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande klassificering vi kommer att visa dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den honor 8x

De bästa skärmsläckarna för honor 8x

Vad är härdat glas?

Det är lätt som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och genomskinligt material och är därför ideal för att ge mer skydd åt smartphones skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas delar, delar det delar i små bitar hårda i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd härdat, undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest svåra delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Den fråga mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De skyddsmedel som har kvalitet, de tillåter inte alltså luftbubblor eller lim som kan bli fläckar. i den här videon för att du lär dig hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas vi bör köpa?

Det huvud som vi kan förbise är att protektor kompatibel med den smartphone, är det uppenbart att varje mobil har skärm mått.Det finns också element som knapparna som förändrar mått av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med ett mynt av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning såstundom med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten