2
3

Skyddsskydd för gionee f103

Ett bra skärmskydd av vår smarphones måste hindra any typ av strejk till vår skärm, men i sin tur måste vara nästan osynlig. Det kan verka lätt,Repad ndast av andra diamanten det är mycket svårt att det är,och endast en god en skärmsläckare av kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är kärleksfulla mycket sok Bästa rabatter i skärmsläckare Nästa du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den gionee f103

De bästa skärmsläckarna för gionee f103

Vad är härdat glas?

Måhända som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och transparent material och är därför perfekt för att ge extra skydd åt din skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas bryter, fragmenterar det delar i små och bitar i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd , undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Ett problem det mest ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De skyddsmedel som har kvalitet, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller lim i form av fläckar. i följande video för att du lär dig hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det huvud som vi kan förbise är att protektor kompatibel med vår smartphone, och det beror på att att varje mobil har skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, enkelt.
2H Gips Con nuestra uña, svårare
3H Kalcit Med en kniv av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten