1
3

Skyddsskydd för blackberry storm2

Ett bra skärmskydd av en smarphones måste att kunna undvika any rubbning till vår skärm, men i sin tur måste inte märkas. Detta, som ser mycket enkelt ,Repad ndast av den diamanten det är väldigt komplicerat att finns,och endast en god en skärmsläckare med kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är passionerade mycket find Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande klassificering du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den blackberry storm2

De bästa skärmsläckarna för blackberry storm2

Vad är härdat glas?

Du kanske som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och transparent material och är därför perfekt för att ge extra skydd åt smartphones skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas fragmenterar, delar det fragmenterar i små och hårda i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd , undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest svåra och ömtåliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Ett problem mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De goda, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller rester som kan bli fläckar. i den här videon för att se med egna ögon hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det undvikliga som vi kan förbise är att protektor kompatibel med vår mobiltelefon, är det uppenbart att varje smartphone har skärm mått.Det finns också andra element som knapparna som villkor mått av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med en kniv av koppar
4H Fluorit Med en spets av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten