1

Skyddsskydd för blackberry key2

Det bästa skyddet för skärmen av den smarphones måste hindra all strejk till vår skärm, men vi måste notera att också måste inte märkas. Detta, som ser väldigt enkel ,Repad ndast av den diamanten det är väldigt svårt att finns,och endast en god en skärmsläckare med kvalitet kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon vi är kärleksfulla riktigt find all Bästa erbjudanden i skärmsläckare Nästa vi kommer att visa dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den blackberry key2

De bästa skärmsläckarna för blackberry key2

Vad är härdat glas?

Du kanske som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och genomskinligt material och är därför perfekt för att ge mer skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas bryter, delar det fragmenterar i små bitar hårda i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd , undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Den fråga det mest ofta är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De goda, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller lim som blir fläckar. i följande video för att se med egna ögon hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas vi bör köpa?

Det huvud som vi bör förbise är att protektor kompatibel med vår mobiltelefon, och det beror på att att varje mobiltelefon olika skärm mått.Det finns också element som knapparna som förändrar mått av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med en kniv av koppar
4H Fluorit Med en spets av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning såstundom med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten