1

Skyddsskydd för apple ipad pro 10 5

Det bästa skyddet för skärmen av vår smarphones måste undvika all typ av strejk till vår skärm, men i sin tur måste se ut som om den inte finns där. Det kan verka enkelt,Repad ndast av den diamanten det är mycket komplicerat att händertar,och endast en god en skärmsläckare av kvalitet kommer att lämna oss.

På din webbplats vi är passionerade riktigt find Bästa rabatter i skärmsläckare Nästa vi visar dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den apple ipad pro 10 5

De bästa skärmsläckarna för apple ipad pro 10 5

Vad är härdat glas?

Det är möjligt som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och transparent material och är därför ideal för att ge mer skydd åt smartphones skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas bryter, fragmenterar det fragmenterar i små och bitar i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att placera ett glasskydd härdat, undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

En fråga mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De goda, de tillåter inte alltså luftbubblor eller rester som översätts till fläckar. i följande video för att se hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas rekommendera köpa?

Det undvikliga som vi kan aldrig förbise är att protektor kompatibel med vår mobil, logiskt sett att varje mobiltelefon har skärm mått.Det finns också element som knapparna som förändrar tummor av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med en kniv av koppar
4H Fluorit Med ett mynt av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten