Skyddsskydd för alcatel one touch fire c

Ett bra skärmskydd av vår smarphones måste att kunna undvika any typ av strejk och rubbning till vår skärm, men också måste se ut som om vi inte har skölden på. Detta, som ser mycket enkelt ,Repad ndast av andra diamanten det är mycket svårt att det är,och endast en god en skärmsläckare av kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon vi är kärleksfulla mycket sok Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande klassificering du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den alcatel one touch fire c

De bästa skärmsläckarna för alcatel one touch fire c

Vad är härdat glas?

Det är lätt som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och transparent material och är därför ideal för att ge mer skydd åt smartphones skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas delar, bryter det fragmenterar i små bitar bitar i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att på ett glasskydd härdat, undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till extra säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Ett problem mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De kvalitets, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller rester som blir fläckar. i den här videon för att se hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det huvud som vi kan aldrig förbise är att protektor kompatibel med vår mobil, är det uppenbart att varje mobil olika skärm mått.Det finns också element som knapparna som förändrar tummor av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med ett mynt av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten