1

Skyddsskydd för alcatel idol 4 pro

Det bästa skyddet för en skärm av den smarphones måste att kunna undvika any typ av rubba och slå till vår skärm, men också måste vara nästan osynlig. Det kan verka enkelt,Repad ndast av andra diamanten det är mycket komplicerat att det är,och endast en stor en skärmsläckare med kvalitet kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är passionerade sök all Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande lista vi kommer att visa dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den alcatel idol 4 pro

De bästa skärmsläckarna för alcatel idol 4 pro

Vad är härdat glas?

Du kanske som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och transparent material och är därför perfekt för att ge mer skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas delar, bryter det delar i små och hårda i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att sätta ett glasskydd , undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Det problem det mest ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De kvalitets, de tillåter inte lämnar luftbubblor eller lim som kan bli fläckar. i följande video för att se med egna ögon hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det huvud som vi kan aldrig förbise är att protektor kompatibel med vår mobiltelefon, är det uppenbart att varje mobiltelefon har skärm mått.Det finns också element som knapparna som förändrar formen av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med en kniv av koppar
4H Fluorit Med en kniv av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts Kan skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning såstundom med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten