2
2

Skyddsskydd för alcatel 3v

Det bästa skyddet för en skärm av vår smarphones måste hindra any rubbning till vår skärm, men i sin tur måste se ut som om den inte finns där. Detta, som ser väldigt enkelt ,Repad ndast av den diamanten det är väldigt komplicerat att finns,och endast en god en skärmsläckare med kvalitet kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är kärleksfulla find Bästa erbjudanden i skärmsläckare I följande lista du kan se de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den alcatel 3v

De bästa skärmsläckarna för alcatel 3v

Vad är härdat glas?

Du kanske som du inte känner tillfördelarnaav härdade glasskydd, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och transparent material och är därför ideal för att ge extra skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas bryter, bryter det delar i små bitar bitar i stället för det vanliga skärvor skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att på ett glasskydd , undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest svåra delen av en smartphone, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Ett problem mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa tillbehör har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De stora, de tillåter inte alltså luftbubblor eller lim i form av fläckar. i följande video för att se hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas rekommendera köpa?

Det viktigaste som vi kan aldrig förbise är att protektor kompatibel med den mobil, är det uppenbart att varje mobiltelefon olika skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med vår nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con la uña, svårare
3H Kalcit Med en spets av koppar
4H Fluorit Med en spets av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten