Skyddsskydd för agm a8 se

Ett skärmskydd passar våra behov av den smarphones måste hindra all rubba och slå till vår skärm, men också måste vara osynlig. Detta, som ser mycket enkel ,Repad ndast av andra diamanten det är väldigt svårt att händertar,och endast en stor en skärmsläckare med kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är som riktigt sök Bästa erbjudanden i skärmsläckare Nästa vi visar dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig utan problem till den agm a8 se

De bästa skärmsläckarna för agm a8 se

Vad är härdat glas?

Du kanske som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett resistent och genomskinligt material och är därför perfekt för att ge mer skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om säkerhet. Om härdat glas bryter, fragmenterar det fragmenterar i små och bitar i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att placera ett glasskydd , undviker du repor och har mindre stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de traditionella plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Den fråga mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som fastsätter på vår skärm. De stora, de tillåter inte alltså luftbubblor eller lim i form av fläckar. i följande video för att du lär dig hur man placerar på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas vi bör köpa?

Det undvikliga som vi kan aldrig förbise är att protektor kompatibel med den mobil, och det beror på att att varje mobiltelefon olika skärm mått.Det finns också element som knapparna som förändrar formen av det härdade glaset.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, mycket enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med ett mynt av koppar
4H Fluorit Med en spets av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa glaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av den diamanten