1
5

Skyddsskydd för acer betouch e200

Ett bra skärmskydd av vår smarphones måste undvika all strejk till vår skärm, men i sin tur måste inte märkas. Det kan verka enkelt,Repad ndast av andra diamanten det är väldigt svårt att det är,och endast en stor en skärmsläckare med kvalitet tillräcklig kommer att lämna oss.

På omvandmobiltelefon.info vi är kärleksfulla mycket sök Bästa rabatter du har letat efter i skärmsläckare I följande klassificering vi kommer att visa dig de bästa skyddsmekanismerna och som anpassar sig effektivt till den acer betouch e200

De bästa skärmsläckarna för acer betouch e200

Vad är härdat glas?

Måhända som du inte känner tillfördelarnaav härdat glas, du kanske vet att det också kallas härdat glas. Det är ett glas som är mycket starkare än något normalt glas, och eftersom det har förstärkts genom kemiska eller termiska behandlingar. Det är ett hårt och transparent material och är därför perfekt för att ge extra skydd åt mobil skärm.

Vi får inte heller glömma att det finns en annan mycket viktig faktor i fråga om trygghet. Om härdat glas delar, delar det fragmenterar i små och hårda i stället för det vanliga skärpa skärpa glaset.

Varför ska vi använda ett skydd av härdat glas?

Genom att på ett glasskydd , undviker du repor och minimerar effekten av stötar och fall.Skärmen är alltid den mest bräckliga delen av en mobiltelefon, därför rekommenderar vi att du lägger till den här säkerheten.

Hårdgjort glas har numera ersatt de gamla plastskydden och har blivit ett alldeles nödvändigt tillbehör. Priset är oändligt mycket mer överkomligt än någon reparation, och den går obemärkt, du märker inte ens att du har den på dig. Det är ett tillbehör 100% transparent och beröringskänslig.

Hur installerar man härdat glas?

Den fråga mycket ovanligt är hur man använder det härdade glaset skyddet. Dessa skydd har en klistermärke som klistrar på vår skärm. De goda, de tillåter inte alltså luftbubblor eller rester som blir fläckar. i den här videon för att se hur man sätter på härdat glas

Vilket skydd av härdat glas självklart köpa?

Det undvikliga som vi bör förbise är att protektor kompatibel med vår mobiltelefon, logiskt sett att varje smartphone olika skärm mått.

Hårdhet Mineral Repor med/repor till
1H talk Med en nagel, enkelt.
2H Gips Con una uña, svårare
3H Kalcit Med en kniv av koppar
4H Fluorit Med ett mynt av stål
5H Apatit Med en kniv, mycket svårt
6H Orthosa Med ett sandpapper av stål
7H Kvarts skrapa kristallglaset
8H Topaz Skrapning med verktyg av hårdmetall
9H Korund Skrapning ndast med kiselkarbidverktyg
10H Diamant Repad ndast av andra diamanten